Chelsea skuffet, igjen

456

Etter 2 uker med fri, var det tid for Champions League fotball igjen, men det ble ingen enkel oppgave for gjesten.

Dynamo Kiev, som hadde 4 poeng før dagens oppgjør, kunne med seier i dag, ta et steg nærmere sluttspillet. Chelsea, på sin side, kunne med seier i dag, klatre opp på 2.plassen, som ville øke sjansen betydelig for å gå videre.Men i aller fleste tilfeller er det enklere sagt enn gjort, inkludert dagens oppgjør.

Gjestene gikk ut offensivt og skapte mange sjanser. Både Willian og Matic var uhyrig nærme å sende Chelsea i ledelsen før pausen. Willian med et frispark, som ingen klarte å få en berøring på, mens Matic vartet opp med et aldri så lite solo-raid før pausen, som kunne sende Mourinho sitt manskap til himmels.

Etter 45 minutter, hadde ikke vertene klart å skape de helt store sjansene og lagene gikk inn i garderoben med 0-0. Et resultat ukrainerne kunne være meget fornøyde med.

Etter hvilen, åpnet gjestene med et skudd fra Fabregas rett på keeper. Men den første store muligheten, kom når Gonzalez ble spillt igjennom og Begovic måtte sende ballen ut til corner. Fra det 65.minutt, til det 80.minutt, var det mye trilling av ball og nesten ingen skudd på mål.

På slutten av kampen våknet fjorårets engelske mestere opp. Både Terry og Hazard var nærme en utligning, men ingen av dem klarte å finne veien til nettet. Kampen endte 0-0. Flere vil si at gjestene burde ha vunnet kampen.