Conte raser igjen mot tabloidavisene

222

Antonio Conte sitt forhold med engelske journalistene blir stadig verre. Chelsea-trener har igjen uttalt seg på fargerik og utvilsomt vis om ryktene tabloidavisene har spredt rundt.
Ifølge pressen er Carlo Ancelotti klar til å ta klubben over neste sesong og noen i garderoben ville til og med ha bedt Blues’ eks-assistent og midlertidig manager Steve Holland om en comeback så snart som mulig.

«Jeg har stor respekt for Carlo, vi er venner og snakker ofte med hverandre, men hva da? – klaget Conte før Bournemouth-kamp – Jeg også hørte ryktene om Holland, som ble diktet sammen til å lage uro i garderoben. De er bare tøys!».

Den italienske treneren var ikke ferdig.
«Det er helt respektløst. Tror dere at jeg skal få sparken? Greit nok, men la andre folk være – fortsatt han – Holland tok kontakt med meg og bekreftet at han visste ingenting om saken. Absurde og triste greier, synes jeg. Slike ryktene er feilaktige og avskyelige».

En lang duell mot pressen

Bare forrige uke fornektet Conte at han ville vende tilbake til Italia allerede i slutten av sesongen.
«Jeg bare sa at ‘en dag’ vil jeg tilbake, men nå har jeg en toårskontrakt med Chelsea og jeg trives godt her – presiserte treneren – Forresten bor familien min i London med meg, ikke i Italia som noen aviser skrev. Man burde sjekke kildene og si sannheten».

- Annonse -

En exit strategy?

Stemningen rundt Conte blir likevel stram. Han virker nervøs og når dette skjedde i fortid, var det et ganske klart tegn at oppholdet i stillingen var på bestemt tid.
Conte forlot Juventus ganske plutselig i juli 2014 på grunn av uenighet om budsjett. Han motiverte avgjørelsen med det nå berømte sitatet: «man kan ikke spise med 10 euro in en restaurant som koster 100».
Eventyret som Italia-trener avsluttet nesten på samme måte etter forbundet og klubbene ikke godkjente hans idé om flere og lengre treningsperioder for landslagsspillerne.
I begge situasjoner var Conte veldig direkt og dristig med pressen, men også mot styret, klubben og/eller spillere, som om han hadde en strategi for å bygge opp en naturlig avskjed, kjærkommen til begge deler.

Det er ikke garantert at det er det som foregår i Chelsea nå, men hvetebrødsdagene er jo over allerede i Stamford Bridge. Og Conte liker seg ganske dårlig i et slikt scenario.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -