Cupfeber og andre smittsomme ballsykdommer

209

Vi krysser av den 26. ruten i 2017, og vi har allerede opplevd rimelig syke greier! Allerede første dagen viste Giroud oss hva vi kan vente oss i de resterende 11 månedene, og vi klarer nesten ikke vente! Men akkurat nå skal vi fokusere på kampene vi kan glede oss til i nærmeste fremtid.

I går slo Southampton Liverpool i EFL Cup med 28 % ballinnehav, og avanserte dermed videre til finalen i London. Og i dag skal vi få vite hvem de skal møte. Klokken 20:45 tar Hull imot Manchester United på KC Stadium, i et håp om å slå tilbake etter å ha tapt 0-2 på Old Trafford i første kamp. Hull har slitt i ligaen, og ligger nest sist med kun 4 seiere etter 22 runder. Men cup er cup, og tigrene er bare en kamp unna en historisk finale.

I Spania spilles den siste kvartfinalen i kongens cup. I går kveld gikk Celta Vigo videre på bekostning av Real Madrid, og sluttet seg til Alaves og Atletico Madrid som semifinalister. Barcelona vant 1-0 etter et straffemål i forrige kamp, og ser etter å kunne sikre avansement på Camp Nou fra klokken 21:15.

- Annonse -

Videre i helgen kjører engelskmennene på med nok en cup, og det er ikke hvilken som helst. FA Cup regnes som verdens eldste fotballturnering, og i helgen spilles 1/16-finalene. På fredag er det Derby – Leicester på menyen, to lag som slo ut West Brom og Everton i forrige runde, og dermed ser etter å gå videre på hverandres bekostning.

På lørdag åpner Liverpool ballet mot Wolves klokken 13:30, før 9 kamper starter samtidig klokken 16:00. Southampton – Arsenal avslutter dagen klokken 18:30. Cuphelgen avsluttes på søndag med 4 kamper, der Manchester United spiller 17.00-kampen mot Wigan på Old Trafford.

 

Ellers er det fulle runder i Ligue 1, Serie A, La Liga og Bundesliga, samt kvartfinalene i Afrikamesterskapet i helgen!

Får du ikke med deg nok kan du selvfølgelig følge kampene på flashscore.nu, eller i appen vår, som finnes til iOS og Android!

God helg!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -