Dagens tippetips 17.03

100
Tippetips

Dagens tippetips 17.03

Monaco – Arsenal
Arsenal feilet totalt i forrige kamp mot Monaco og må score flere mål i kveld for å komme seg videre. Arsenal har vist meget god form i det siste. Monaco kommer nok til å gjøre samme taktikk som i forrige oppgjør: Legge seg lavt og satse på kontringer. I og med at Arsenal må vinne med flere mål, blir det nok et gigantisk press mot Monaco målet. Arsenal seier her til 2.15 i odds er et bra spill.

Wolverhampton Wanderers – Sheffield Wednesday
Wolves har hatt en meget bra sesong sålangt etter opprykket. Ligger for øyeblikket på 8. plass og er fortsatt fullt med i kampen om playoff-plassene. Kommer fra 2 meget sterke hjemme seire med 5-0 og 3-0 mens det endte 2-2 mot et heldig Watford. Sheffield Wednesday ligger 9 poeng bak dagens hjemmelag og står med 2 borteseire på rad mot svake Blackpool og Millwall. Tror Wolves blir hakke vassere i kveld. 1.95

Cardiff – Bournemouth
Bournemouth leder ligaen med målforskjell. Er i en meget god form for øyebliket og har scoret 9 mål på siste 2 kamper. Det begynner å bli en stund siden Cardiff sist vant på eget gress. 10. januar, der Cardiff fikk en knepen 1-0 seier. Ser mørkt ut for Cardiff i kveld som møter et meget sterk Bournemouth. 1.75 for Bournemouth seier.

Total odds: 7.34
Innsats: 100kr
Utbetling: 734kr
(Tall fra UNIBET)

- Annonse -

Lykke til!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -