Få dager etter at plassen ble sikret er Europa League-stopper på plass

299

Wolfsburg har kjøpt den 1,93 meter høye midtstopperen John Anthony Brooks fra Hertha Berlin. Wolfsburg klarte seg i Bundesliga etter play-off på mandag, mens Hertha Berlin er klare for gruppespillet i Europa League etter 6. plass i Bundesliga.

24-åringen er født og oppvokst i Berlin og kom opp gjennom Herthas ungdomssystem. Han har signert kontrakt med Wolfsburg til 2022.

«Vi er veldig glade for å annonsere signeringen av John Anthony Brooks. Han er en talentfull og ambisiøs ung spiller som vil styrke vårt forsvar. Han er bare 24 år, men har allerede mye erfaring,» sier Wolfsburgs sportsdirektør Olaf Rebbe.

Brooks debuterte for Hertha 3. august 2012 i en 2. Bundesliga-kamp mot Paderborn. Han spilte en sentral rolle da laget den sesongen rykket opp til eliten. Siden den gang har han vært mer eller mindre fast i forsvarsrekken til Hertha og har totalt spilt 130 kamper – 90 av dem i Bundesliga.

- Annonse -

Brooks’ far kommer fra Chicago, og midtstopperen har 30 landskamper for USA.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -