Dårlig nyheter for Tottenham-fansen

298

Klubben bekrefter at deres storestjernespiller er ute av spill med en strekkskade.

Det er særdeles dårlig nyheter for London-klubben, som møter Manchester United til toppkamp i morgen. Den kampen vil bli spilt uten klubbens toppscorer Harry Kane. Det bekrefter klubbens manager Mauricio Pochettino på en pressekonferanse foran morgendagens oppgjør på Old Trafford. Det gikk en «sukk» gjennom Tottenham-fansen da Harry Kane måtte byttes ut i kampen mot Liverpool forrige helg.

Først hevdet Mauricio Pochettino at det ikke var en skade som spilleren hadde pådratt seg, men at angriperen var sliten etter mange kamper den siste tiden. Men i dag kom nyheten som Tottenham-fansen fryktet spilleren er skadet. På spillerens Twitter-konto bekrefter spilleren selv tidligere denne uken at ham er blitt undersøkt, og det viste seg at Premier League-toppscoreren har pådratt seg en strekkskade i venstrebenet.

– Manageren ønsker ikke å ta noen sjanser med klubben aller største stjernespiller i forhold til morgendagens storkamp. Han bekrefter også at det er en veldig liten skade, veldig liten, men at de ikke kan ta noen sjanser. Klubben vil ta en ny vurdering inn mot Onsdagens Champions League-kamp mot Real Madrid.

- Annonse -

Mauricio Pochettino bekreftet også at Victor Wanyama er ennå under Rehabilitering etter kneskaden han pådro seg. Og at afrikaneren er et godt stykke unna treningsfeltet, og kamp sammenheng for Premier League-klubben.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -