De Gea: "Det var riktig å hente Mourinho"

259

David de Gea tror ansettelsen av Jose Mourinho som ny manager kan få Manchester United tilbake på toppen av engelsk fotball etter tre magre år.  Den spaske landslagskeeperen sier at laget har savnet en type som Mourinho.

De Gea var på vei til Real Madrid rett før transferdeadline i fjor høst, og det ble spekulert i at han ville forlate Old Trafford om Louis van Gaal ville fortsette som trener.

«Jeg kom til United for å vinne trofeer. Det er sant at de to siste sesongene ikke har vært på det nivået som klubben fortjener. Vi håper at Mourinho, med hans vinnervilje, skal gjøre det sikkert at United kommer tilbake til toppen. Jeg har ikke snakket med Mourinho selv og heller ikke spurt noen av mine lagkamerater om han. Men jeg tror vi alle kjenner han. I United har vi savnet en manager som Mourinho. Med hans personlighet og tenkemåte som en vinner, var det riktig å få han,» sier De Gea til goal.com.

De Gea har også gjort det klart at han har tre år igjen av kontrakten med Manchester United, og ikke har noen planer om å skifte klubb. Det er igjen rykter om at han er på vei til Real Madrid.

- Annonse -

Han sier til Cadena Ser i oppkjøringen til Euro 2016, at han allerede er i en stor klubb.

«Jeg er i en stor klubb som gir meg kjærlighet hver dag. Jeg er veldig takknemlig for Manchester United og jeg er veldig fornøyd der. Jeg er helt rolig og akkurat nå konsentrerer jeg meg kun om europamesterskapet,» sier De Gea.

 

(Foto: Youtube)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -