Portugal-legende: "Han er den eneste som kan erstatte Iniesta"

279
Joao Mario (t.h.) har signert for Inter etter overgang fra Sporting Lisboa. (Foto: Wikimedia Commons)

Paulo Futre, en av Portugals beste spillere gjennom tidene blant annet med andreplass i Ballon d’Or-kåringen i 1987, tror han har svaret på hvem som er den eneste som kan erstatte Andrés Iniesta i FC Barcelona. Og den spilleren blir nå også linket til Manchester United.

Det er snakk om 23 år gamle Joao Mario i Sporting Lisboa. Selv om det rapporteres at Jose Mourinho jobber for å få spilleren til Old Trafford, vil Futre anbefale både han og Barcelona om at Camp Nou er riktig adresse ved en overgang.

«Joao Mario er den viktigste spilleren i den portugisiske ligaen sammen med Jonas i Benfica. Hvis han ikke slutter å utvikle seg, så vil han om to år være den eneste spilleren i Europa som kan erstatte Iniesta i Barcelona. Med hans fotballintelligens og kvalitet, er han en naturlig erstatter for Iniesta,» sier Futre til Agencia Lusa ifølge goal.com.

Joao Marios far, som er hans agent, har også uttrykt bekymring over 23-åringens lønn i Sporting Lisboa, som har fyret opp om ryktene om at han er på vei bort fra den portugisiske storklubben.

- Annonse -

Mario er med i Portugals EM-tropp i sommer, og kanskje en mann å se opp for der!

 

(Bilde med Joao Mario til høyre: Wikimedia Commons)

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -