(Rogaland 4 div) Fc Show forsterker med spiss

372

4 divisjonsklubben Fc Show har i kveld forsterket med spissen Bjørnar Eikeland Svendsen. Svendsen kommer i fra spill i 6 divisjonsklubben Våganes.

 

Fc Show sliter for tiden med mye skader, deriblant storscoreren Daniel Håland, samt Bjørn Erik Lønø er ute med skade og Benjamin Pekmezovic er ute med skade, å da var det vel på sin rett å forsterke den offensive delen å der kommer Eikeland Svendsen inn.

Eikeland Svendsen har de siste sesongene spilt for 6 divisjonsklubben Våganes som hører til ute på Sola. Svendsen er klar for å yte sitt beste i Fc Show drakten, å han hadde dette å si til oss.

- Annonse -

– Eg ser fram til å spille på Fc Show, håpe å bidra med mange mål.

Er du spilleklar til i morgen mot FGI?

–  Yes, det er jeg!

 

Primus Motor å daglig leder Øyvind Sørensen var selvsagt en meget blid mann etter signeringen

–  YESS., veldig fornøyd, han e garantert 10 mål i høstsesongen. så det love godt, har en tynn stall for øyeblikket, så hadde vært godt å fått inn 2-3 treningsvillige gutter som ønske å spille for oss.

Ligger det flere forsterkninger i luften?

–  Ja selvsagt, når vi ikke har Jr lag å ungdomsavdeling så er det jo klart vi må ut på jakt etter nye spillere!

 

Også Hovedtrener Rune Soltvedt var godt fornøyd med den nye signeringen.

– På tide han tok steget opp i 4 divisjon nå, har levert varene i lavere divisjoner i flere sesonger nå, en spennende spillertype.

 

Ligger det flere forsterkninger i luften?

–  Ja, men de kommer ikke før etter sommeren.

Store å kjente navn?

–  Det vil jeg ikke røpe nå, i tilfelle andre klubber snapper de opp.. Men holder vel med at Rune Soltvedt er tilbake fra skade.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -