Dortmund-treneren: Slik forestilling er uakseptabelt

224

Borussia Dortmund-treneren Peter Stöger var alt annet enn fornøyd etter tapet ovenfor Red Bull Salzburg på eget gress.

Arsenal, Atletico Madrid og Borussia Dortmund. De tre klubbene er utpekt som de største favorittene til å løfte Europa League trofé denne sesongen, men hvor de to første lagene  allerede har en fot i kvartfinalen, så kan ikke Borussia Dortmund sies å ha det. For i går ble jobben vanskeligere foran returoppgjøret i neste uke, etter at det ble 1-2 tap ovenfor  Østerrike’s Red Bull Salzburg. Noe som gjør at klubben har en stor oppgave foran seg i returkampen.

 Peter Stöger var heller ikke fornøyd med resultatet etter kampen

– Jeg bryr meg ikke så veldig mye om denne kampen. De første 10-15 minuttene, var vi veldig bra som lag, men vi mistet kontrollen på kampen, utover i kampen. Laget spilte ikke raskt nok, så det ble lettere for motstanderen.

– Salzburg ble modig og fikk mer ut av sitt spill i løpet av kampen.  Vi trudde et øyeblikk at vi kunne klare å snu resultatet til våres fordel. Men vi presterte langt under det vi ønsker som lag. Jeg er ikke fornøyd med det. Vi mistet formue hjemme, og det er uakseptabelt, fortalte en tydelig frustrert Peter Stöger på en pressekonferanse ifølge goal.com.

- Annonse -

Borussia Dortmund er på tredje plass i Bundesliga. I helgen møter de Eintracht Frankfurt før returoppgjøret neste torsdag.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -