Dortmund-treneren: Tottenham spiller som et tysk lag

300
Thomas Tuchel skal være den største favoritten til å overta trener-jobben i Bayern MünchenFoto: Wikimedia Commons

Borussia Dortmund trener Thomas Tuchel mener at Tottenham er en vanskelig nøtt å knekke i torsdagens Europa League kamp, hvor han mener de spiller som et tysk lag.

Tottenham har vært i fin form denne sesongen med en foreløpig andreplass i Premier League, mens de også har imponert i Europa og Tuchel er imponert over Spurs ‘forestillinger.

– Vi er veldig imponert over deres sesong så langt, sa han på pressekonferansen i forkant av kampen.

– Mauricio Pochettino har forvandlet Spurs til et mer kompakt lag en de var tidligere. De er fulle av energi, aggressivitet, høyt trykk og god ball erobringer.

- Annonse -

– De har den beste målforskjellen i Premier League, hvor de har scoret flere mål enn noe annet lag og har sluppet inn flest mål.

De er alltid intens og kompakt. Og de har noen gode individualister. De fortjener å være der de er i Premier League.

– Spurs minner meg om et tysk lag. Mye av deres egenskaper, kan man se blant flere av de tyske lagene også. De vil vinne ballen høyt oppe på banen, er svært kompakt, presser høyt og forsvare seg som en enhet. Det er ganske unikt i England.

– Det vil være interessant å se om stilen er utbredt. Vi må spille uten risiko og må være veldig presis. Vi vil dominere kampen. Det vil være to knall tette kamper, det er jeg ikke sikker på.

Den første kampen i seksten dels finalen blir spilt på Signal Iduna Park, mens returkampen er satt til 17. mars på White Hart Lane.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -