Tuchel: « Hvis Gündogan forlater Dortmund, så må vi håndtere det"

131

Ilkay Gündogan er en ettertraktet mann på overgangsfronten. Nå sier Thomas Tuchel at klubben må forberede seg på at han forlater klubben.

Ifølge tyske avisen Bild har Manchester City intensivert jakten på  Ilkay Gündogan . Citys neste trener  Pep Guardiola og klubbens sportsdirektør Txiki Begiristain sies å ha møtt midtbanespillerens agent i Amsterdam for å diskutere en mulig overgang.

Men Thomas Tuchel ønsker heller å finne ut av hva klubben kan gjøre uten sin nåværende stjerne.  Jeg forstår ikke hva alt oppstyret handler om. Vi vil også starte planleggingen for neste sesong tidlig. Det er slik fotball fungerer.

Jeg er ikke fornøyd med det som har skjedd. Jeg er overbevist om at han kommer til å bli værende i klubben. Jeg trur han er villig til å signerer en ny kontrakt. Hvis ikke, må vi håndtere det, sier han ifølge Goal.com.

- Annonse -

– Gündogan vet hvordan vi gjør det i klubben og  han er en viktig spiller, og han vet hvordan han kan utvikle seg med Dortmund, ville jeg bli overrasket om det skulle endre seg i denne forbindelse, fortsetter treneren.

Liverpool, Barcelona og Juventus er blant de andre klubbene som jakter Gündogan.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -