Elleville FIFA19 fjerdedrakter er nå i salg

302

De pleide å være en eksklusiv bonus i FIFA dataspill, men i år kan fansene kjøpe de råe fjerdedraktene til Real Madrid, Manchester United, Bayern München og Juventus i virkelighet også.
Adidas, i samarbeid med Adidas, har produsert en reell utgave til fire Digital Kits man finner i FIFA19.

Denne lukter litt cash grab: en gimmick til å utnytte to ganske naive kundekategorier som dataspillere og fotballsupportere (og vi skal ikke glemme draktsamlere heller…).
Prisen, rundt 1000 kroner, hjelper ikke til å fjerne mistanken om grådighet.

På den andre siden må man innrømme at draktene er, i det minste, ganske unike og iøynefallende. Ikke i alles smak men mye bedre enn en kjedelig og lat modell rett fra katalogen (som vi har sett i VM i fjor og i mange klubbdrakter i år).

Fire unike og særegne drakter

- Annonse -

Real Madrid og Bayern fikk et kosmisk-inspirert mønster: de regjerende Europamesterne får en stilig blå drakt med stjernebluss mens Lewandowski og co. får en oransje-rød med en slags stråleglans på brystet.

Manchester United sin er enda dristigere. Leopard-mønstret minner en av Paul Pogbas mange usedvanlige frsyrer. Noen afrikanske landslag brukte liknende designer i fortiden (blant andre Zanzibars ikoniske Hummel-drakt) men ingen torde å velge neongull.

Juventus tar likevel kaka med en iriserende perlegrå trøye. Et bilde er jo verdt mange ord og beskrivelser. Noen skal absolutt elske den, også på ironisk ‘dette er så stygt det er genialt’ vis. Noen skal avsky den for det er innbegrepet av alt som er feil med moderne fotballdrakter.

Enten man liker dem eller ikke er FIFA fjerdedrakter en suksess for de har fått overgangen fra det virtuelle til virkelighet og vekket en del oppmerksomhet.
Billige er de ikke, men hvis de er i salg betyr det jo at det finnes nok potensielle kjøpere. Og hvis de flopper skal man skaffe seg minneverdige fotball-memorabilia for bare noen hundre kroner om en stund.

[pro_ad_display_adzone id=»44930″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -