97
Champions League logo

Dortmund-Brugge 0-0

Porto-Schalke 3-1

I Dortmund tok man i mot et Brugge på desperat poengjakt. Frem til pause er det muligheter for begge lag men det var vertene som var nærmest scoring. De første 40 min av 2 omgang er hjemmelaget klart best, men gjestene forsvarer seg godt. Først de siste minuttene tar gjestene over spillet. Men fire min på overtid blåste dommer Mazeika i fløyta og det ble poengdeling. Det betyr at Atletico Madrid og Dortmund går videre fra gruppe A.

i gruppe D var det klart for toppoppgjør. Før hvilen bølget kampen og ingen store muligheter. 0-0 ved pause. Vertene fikk opp tempoet etter hvilen og etter 52 min tok de ledelsen ved Militao. Bare 3 min seinere doblet de ledelsen ved Corona. Gjestene gav seg ikke og etter 89 min fikk de straffe som Bentaleb satte i nota. Kampen var ikke helt over. Marega fastsatte resultatet til 3-1 4 min på overtid. Det betyr at begge lagene går videre fra gruppe D.

Alt i alt en bra kveld for de tyske lagene.

[pro_ad_display_adzone id=»44951″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]