Erik Botheim er klar for Bodø/Glimt

323
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Erik Botheim blir Bodø/Glimt-spiller. Spissen har signert en kontrakt ut 2022 med de regjerende seriemesterne.

Botheim har sist spilt for Rosenborg og var fra juli til desember 2020 på lån i Stabæk. For de to klubbene har han til sammen spilt 34 kamper (fire mål, to målgivende) i Eliteserien.

– Det føles helt vanvittig deilig. Jeg er veldig glad for at vi ble enige, så nå er det bare å begynne å jobbe hardt og lære meg hvordan Kjetil (Knutsen) vil at jeg skal spille. Jeg gleder meg til å bli kjent med kulturen, byen og lagkameratene mine. Det var gøy å komme i gang med gutta tidligere i dag, sier Botheim til Bodø/Glimts hjemmeside.

Les også: Tromsø henter midtstopper fra Tromsdalen

- Annonse -

21-åringen hadde opprinnelig to år igjen av kontrakten i Rosenborg. Likevel kunngjorde Rosenborg på mandag at Botheim ble fristilt fra kontrakten.

– Erik er fremdeles en ung og fremadstormende spiller, men han trenger spilletid. Vi ønsker han lykke til videre, ble Åge Hareide sitert på Rosenborgs hjemmeside.

Les også: Sarpsborg har signert Ben Karamoko

I Bodø/Glimt ser Botheim muligheten til å få spilletiden som Rosenborg ikke kunne gi ham. Spissen er tydelig på at utvikling av ferdighetene er et viktig mål.

– Jeg vil utvikle meg som fotballspiller og ikke minst sammen med Bodø/Glimt. Jeg gleder meg rett og slett til å se hvor denne ferden går. Glimt har noe veldig spennende på gang her. Det jobbes godt, det ser man på resultatene fra i fjor. Så jeg er veldig glad for at jeg får denne muligheten her, sier han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -