Fabregas klar for Monaco, har signert fram til sommeren 2022

135

Fredag er det klart at Cesc Fabregas blir Monaco-spiller. Han har signert en kontrakt på tre og et halvt år, og første mål er å hjelpe Monaco til å berge plassen blant den franske eliten.

Chelsea får ikke betalt for 31-åringen ennå. Betalingen til Chelsea vil avhenge av hvordan spanjolen presterer for Monaco.

Fabregas vil nå komme sammen igjen med sin tidligere lagkamerat Thierry Henry, som i høst ble ny trener for kriserammede Monaco. De vant ligaen så sent som i 2017, men har i høst nærmest kollapset og ligger i nedrykksposisjon.

“Det er en stor glede å komme til Monaco, et nytt prosjekt for meg. Det er kvalitet i stallen med unge spillere og en ung trener, og jeg er her for å hjelpe laget. Jeg ser fram til å komme i gang, og vi spiller mot Marseille allerede på søndag. Jeg er veldig glad,” sier Fabregas.

- Annonse -

Den spanske landslagsspilleren har fire og en halv sesong bak seg i Chelsea etter at han kom fra Barcelona. Han slo gjennom som Arsenal-spiller.

For Chelsea har han vunnet to ligamesterskap, et cupmesterskap og et ligacup-mesterskap. Nå er det helt andre ting enn pokaler han skal kjempe for med Monaco – i alle fall det første halve året…

“Vi er veldig glad for å ønske Cesc Fabregas, en verdensklassespiller og høyt profesjonell spiller, velkommen. Det beviser klubbens ambisjoner,” sier Vadim Vasilyev, Monacos visepresident og general manager ifølge goal.com.

“Han er selvfølgelig en veldig god signering for laget og vi er overbevist om at hans erfaring på høyeste nivå vil gi mye igjen til våre spillere på og utenfor banen,” avslutter han.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -