Levante sjokkerte FC Barcelona i Copa del Rey

167

Et reservepreget FC Barcelona greide ikke å hamle opp med et heltent Levante i den første av to kamper i Copa del Rey.

Sist disse to lagene møtes var i La Liga-sammenheng den 16. desember, den gangen vant de 5-0 . I går møtes dem igjen til dyst denne gangen i Copa del Rey. Barcelona-treneren Ernesto Valverade hvilte en rekke nøkkelspillere i den første av to oppgjør i åttendelsfinalen av Copa del Rey, hvor klubben var uten Lionel Messi, Luis Suarez og Ivan Rakitic.

Savnet profilene i kampen

Og den spanske storklubben fikk en vanskelig start på oppgjøret. Allerede etter fire minutter tok Levante ledelsen ved Erick Cabaco. I kampens 18. minutt økte Borja Mayoral ledelsen til 2-0 etter et sovende FC Barcelona-forsvar. I det 64. minutt kunne hjemmelaget økt til 3-0, men Morales fra straffemerket, men han klarte ikke å overliste Barcelona-keeper Jasper Cillessen.

I stedet fikk gjestene et viktig redusering, når bortelaget fikk et straffespark, og Coutinho banket ballen i nota. Dermed ble det 2-1 i første kamp. Returoppgjøret spilles på Camp Nou den 17. januar.