Fernando Torres ryktes både til Napoli og Liverpool

205
fernando torres
Fernando Torres. Foto: Wikimedia

Det er allerede rykter om en mulig overgang til Atletico Madrid. Nå koples Fernando Torres (30) også til Napoli og Liverpool.

Gazzetta dello Sport, Daily Express og Daily Mirror skrev alle på Fredag at AC Milan vil kvitte seg med Fernando Torres.

Den spanske angriperen ankom Milan i sommer fra Chelsea på et to år langt lån, men Jose Mourinho benekter at 30-åringen skal tilbake til klubben i Januar.

– Nei, han er på lån i Milan for to sesonger. Han er vår spiller, men han er utlånt. Vi har ikke behov for han akkurat nå sier Chelseas manager ifølge Goal.com og fortsetter:

- Annonse -

– Vi har ikke plass på vår liste hverken for Premier League eller Champions League. Ingen fra Milan har kontaktet oss for en mulig retur av Fernando Torres, så mest sannsynlig så ligger det ikke noe i dette. Trolig er han lykkelig i Milan og de er lykkelige med å ha han der.

Spekulasjonene om Fernando Torres fortsetter. På Fredag så kom det frem at han var en av tre offensive alternativer for Atletico Madrid.

Nå skriver Daily Star at Brendan Rodgers funderer på å hente Fernando Torres tilbake til Anfield Road. Klubben er i desperat jakt på en ny spiss som vi i Fotballnerd.no skrev tidligere.

Daily Mail på sin side skriver at Rafael Benitez vil gjenforenes med den spanske angriperen i Napoli. Benitez har hatt Torres både i Liverpool og Chelsea. Ifølge opplysningene skal han være interessert i å hente han på lån for resten av sesongen.

Hvor tror du Fernando Torres havner dersom han forlater Milan? Diskuter i vårt kommentarfelt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -