Råde IL med solide forsterkninger

999
Østfold 4.Div: Råde imponerte ingen mot tabelljumboen
Bildet er hentet fra www.raadeil.no

Råde IL har brukt Desember godt og hentet inn to solide forsterkninger i Vidar Martinsen og Jon Andre Fredriksen foran neste års sesong i 5 divisjon.

Klubben fra Østfold må derfor regnes som store favoritter til å vinne sin 5 divisjons avdeling. Storhetstiden til Råde var på 80 og 90 tallet hvor de var et stabilt 2 divisjons lag med et gjesteopphold i 1 divisjon i 1991.

Vidar Martinsen (32) fikk tidligere i år beskjed om at han ikke ville bli tilbudt noen ny kontrakt i Fredrikstad til stor skuffelse for han selv og mange supportere. Etter 8 år i Fredrikstad er det altså slutt. Nå vender Råde gutten tilbake til sine røtter hvor han spilte helt til han ble hentet til Moss av Knut Thorbjørn Eggen i 2002. Vidar Martinsen vil bli spillende hovedtrener i Råde.

Jon Andre Fredriksen (32) er tilbake i Råde som spillende trener. Han forlot Råde som 19 åring til fordel for Tippeligaen spill i Moss som 19 åring. Jon Andre Fredriksen fortsatte sin fotballkarrière i Sarpsborg 08 hvor han var i en sesong før han ble solgt til Hartlepool i 2009 som da befant seg i League One. I 2011 ble han altså hentet tilbake til Moss hvor han har spilt frem til nå. I Moss vil han bli husket for spesielt to episoder. Han reddet Moss FK fra nedrykk til 2. divisjon, da han i siste serierunde av 2004-sesongen scoret et mål på overtid mot Aalesund, som førte til at MFK vant kampen og beholdt plassen i Adeccoligaen. Den andre episoden var i 2011 sesongen hvor han scoret fra egen banehalvdel i en kamp mot Stabæk 2. Video av scoringen gikk verden rundt og du kan se den lenger ned i artikkelen.

- Annonse -

4 Runde i NM 1988. Råde – Bodø Glimt

Jon Andre Fredriksen scorer fra 60 meter mot Stabæk 2!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -