FinnDinSpiller lanseres lørdag 10. desember kl 12.30

541

FinnDinSpiller lanseres lørdag 10. desember kl 12.30

forside-bilde-nytt

logo_finn_din_spiller_fotball

FinnDinSpiller er kun noen få dager fra lansering! Det har vært en morsom, men krevende tid frem til lanseringsdato. Finndinspiller blir en side for fotballspillere, trenere, klubber, agenter, supportere og andre fotballinteresserte.

Finndinspiller skal sørge for at alle fotballspillere fra Gutter/Jenter16 til Toppserien kvinner/Eliteserien herrer har muligheten til å opprette sin egen profil og gjøre seg synlig for blant annet klubber, trenere, supportere og agenter. Det skal legges tilrette for at hver spiller har samme mulighet for å markedsføre seg, helt gratis! Det blir viktig for spillere at de informerer om kontraktstatus. Dette blir viktig for at andre klubber vil kjempe om deg når de har muligheten til det. Enten du har amatør kontrakt, er kontraktløs eller 6mnd igjen av kontrakten (bosman spiller), kan andre klubber kontakte deg. Er du spiller kan du lese hva siden betyr for deg nedenfor på spillerkortet «SPILLER». Eller gå inn her: https://finndinspiller.no/er-du-spiller/

- Annonse -

Finndinspiller skal også sørge for at fotballtrenere kan markedsføre seg selv. Treneryrket er utsatt og hvert år ser vi dessverre trenere som får sparken midt i sesong. På finndinspiller vil da treneren kunne gjøre seg tilgjengelig på denne siden slik at almennheten får vite det straks det har skjedd. Det er viktig for deg som trener å opprette profil. Spillere og klubber har da muligheten til å kontakte deg. Er du trener kan du lese mer nedenfor på «TRENER» kortet. Eller gå inn her: https://finndinspiller.no/er-du-trener/

Finndinspiller skal sørge for at en må ha en bruker på siden for å kunne kontakte spillere og trenere. Derfor blir det viktig for deg som har en annen rolle i en klubb å opprette en annen rolle bruker. Du oppretter bruker på 1 minutt. Men det blir viktig når du senere på vegne av klubben eller agentbyrå skal kunne kontakte spillere eller trenere.

Finndinspiller ser frem til lansering førstkommende lørdag 10 desember kl 12.30!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -