Før kampen: Leicester City – Manchester United

905

King Power Stadium. Leicester mot Man United. Første mot andre plassen. Ranieri mot Van Gaal. Vardy mot Rooney. Schmeichel mot De Gea. Hvem vinner?  I fjoråret sesongs kamp på King Power vant Leicester 5-3 mot Manchester United. 5-3! Kan de klare akkurat det samme denne sesongen?

Leicester har overprestert denne sesongen om vi skal høre på ekspertenes tabelltips. Men Leicester fortjener virkelig å lede Premier League med tanke på hvordan de har spilt. Jamie Vardy er Premier Leagues toppscorer denne sesongen med 13 mål. Og nå kan han også ta Ruud van Nistelrooys scoringsrekord om han scorer mot Manchester United i kveld. Det vil si at han da eventuelt scorer i 11 kamper på rad. I tillegg har Mahrez og Schmeichel spilt helt fenomenalt bra denne sesongen. Mahrez har så langt 7 mål og 6 assists. Noe som også er helt fantastisk.
Leicester har en målforskjell på + 8 på de 13 første kampene.

Manchester United har heller ikke spilt så aller verst selv om de ikke er så vanvittig god i angrep denne sesongen. Forsvaret til United derimot er Premier Leagues beste denne sesongen. Med ikke mer enn 9 innslupne mål så langt, og mye av det kan United fansen takke David De Gea og Chris Smalling for. De to har nok vært De Røde Djevlenes beste spillere denne sesongen.

Denne kampen kommer mest sannsynlig til å bli en kjempekamp, der to lag kommer til å kjempe til siste føytesignal. Mitt personlige tips er at kampen kommer til å ende i uavgjort og 1-1.

- Annonse -

 

Hvem vinner toppoppgjøret?
Hvem vinner toppoppgjøret?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -