Før kampen: Liverpool – Sunderland

516

Før kampen: Liverpool – Sunderland

Liverpools siste kamper:

West Ham 2-0 Liverpool
Liverpool 3-3 Arsenal
Liverpool 0-1 Man United
Norwich 4-5 Liverpool
Leicester 2-0 Liverpool

1-1-3

Sunderlands siste kamper:

- Annonse -

Sunderland 3-1 Aston Villa
Swansea 2-4 Sunderland
Tottenham 4-1 Sunderland
Sunderland 1-1 Bournemouth
Sunderland 0-1 Man City

2-1-2

Det går ikke på skinner i Liverpool, men Jurgen Klopp har brakt klubben til en ligacupfinale, og han har dessuten så stor standing blant fansen (og også i media)  at han vil få god tid til å bygge sitt eget Liverpool. Ikke så veldig mange i dagens stall passer perfekt til Klopps høyintensitets-fotball, og det vil nok skje ting på Anfield når det gjelder spillerlogistikk i sommer.

Med 11 poeng opp til 4.plassen ser det tøft ut med tanke på Champions League-spill på Anfield neste sesong og de fleste Liverpool-fans har nok gitt opp akkurat det håpet. Skjønt, skulle de vinne Europa League så vil også det gi de en vei inn i neste års Champions League. For Liverpool handler nok alt om å gjøre det bra i cupene, samt å kunne karre seg et par plasser opp i ligaen. De har ikke vært imponerende hjemme på Anfield denne sesongen, noe 4-4-3 viser. De har heller ikke hatt full pott hver gang Sunderland her gjestet Anfield de siste sesongene. På de siste seks oppgjørene har Sunderland hold Merseyside-klubben til uavgjort hele tre av gangene.

For lørdagens motstander har det gått litt bedre de siste ukene. Etter en fryktelig desember med fem strake tap har det gått litt bedre den første måneden av 2016 for Sam Allardyce og hans svarte katter. Det ser imidlertid tøft ut for Sunderland nede i bunnstriden, og laget fra nord-øst må også i år legge inn en skikkelig sluttspurt for å berge plassen i Premier League. Vi minner om at Sam Allardyce aldri har rykket ned fra den øverste divisjonen tidligere.

Sunderland har, som vist lengre opp, tatt poeng på Anfield i halvparten av sine siste seks turer til Anfield. De har imidlertid vært fryktelig svake på fremmed gress denne sesongen. Med 2-1-9 og 15-34 i målforskjell er det bare erkerival og bunnkollega Newcastle, samt tabelljumbo Aston Villa som har en dårligere bortestatistikk i Premier League denne sesongen. Tror Sunderland skal få kjørt seg kraftig også denne borteturen.

Skader & suspensjoner Liverpool: Joe Allen, Divock Origi og Philippe Coutinho er alle regnet som 50% sjanse for å være med. De starter nk sannsynligvis på benken om de er med. Ellers er Gomez, Ings, Rossiter, Skrtel og Sturridge ute. Sistnevnte nærmer seg en retur og Jurgen Klopp sa i dag at spissen kanskje blir med til London og omkamp mot West Ham i Fa-cupen til uka.

Skader & suspensjoner Sunderland: Adam Matthews, Sebastian Larsson er ute, mens M’Vila, Lens og Kaboul har en mulighet for å rekke kampen.

Odds-tips: Hjemmelag antall mål: Over 1.5 @1.55 (Betsafe)

Sunderland har sluppet inn nesten 3 mål i snitt på bortebane denne sesongen. Tror det vil bli 2 baklengs eller mer også denne gangen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -