Før kampen: PSG – Manchester City

148

Nye kavartfinaler og ny storkamp i kveld. Paris Saint Germain tar i mot Manchester City på Parc des Princes kl. 20.45 i dag 6/4. Klubbene har litt til felles. «Nyrike» klubber som har skaffet seg mange stjerner og markert seg på fotballkartet de siste årene. De har ikke de samme tradisjonene og den samme historien som f.eks. Bayern, Juventus, Manchester United, Real Madrid og Barcelona. Begge lagene har definitivt kapasitet til å gå hele veien fram til finalen. Manchester City har hatt en noe svak utvikling i hjemmelig liga. De var før sesongen helt klart blant de største favorittene, et favorittstempel de beholdt en god stund ut i sesongen. Men i det siste har det gått noe trått og de ligger på 4. plass og er definitivt ikke sikret noen CL plass til neste sesong. Byrival United ligger bare et poeng bak. De har slitt med en del skader og det er sikkert at ikke Kompany, Toure eller Sterling er med til Paris. Keeper Jo Hart har også vært ute i noen kamper, men meldes å være klar til dagens oppgjør. Det er forventet at City stiller med følgende lag:

Hart – Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy – Fernandinho, Fernando – DeBruyne, Navas, Silva – Aguero.

Hjemmelaget leder den franske ligaen med 25 poeng foran Monaco, og er såklart seriemestere allerede. Mangel på skikkelig motstand er kanskje PSG’s svake punkt. De får ikke brynet seg skikkelig i hjemmelig liga. Kjente skader pr. nå er at Veratti og Pastore er ute. PSG scorer mye mål, og så klart vil Zlatan være en nøkkelfigur også i denne kampen. Han har vist veldig god form i det siste. Midtsstopperparet til City (som kanskje er lagets svakhet når Kompany er ute) kommer til å få nok å gjøre i dag. Det forventes at hjemmelaget stiller med følgende 11:

Trapp – Marquinhos, Silva, Luiz, Maxwell – Matuidi, Rabiot, Motta – Di Maria, Ibrahimovic, Cavani.

- Annonse -

Et sterkt lag med mange kvaliteter. Brasiliansk forsvar, en tøff og hardarbeidende midtbane og en trio fremme som er i stand til å matche de beste.

Vi tror på hjemmeseier, men et jevnt oppgjør. Totalt over begge oppgjørene ser det veldig jevnt ut, men jeg har mest tro på at PSG kommer til semifinalen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -