Før runden: Tippeligaen, runde 2

311
Tippeligaen
Tippeligaen logo

18.03.2016
Tromsø-Start 19:00, Alfheim Stadion (Tv2 Zebra) 

Tromsø kommer fra en tøff bortekamp mot Molde forrige helg, der de mot alle odds tok poeng. Bård Flovik sine menn leverte en mer en godkjent kamp og om Lehne Olsen hadde vert på hugget kunne de fort fått med seg full pott hjem til Troms. Start er av mange tippet som dumpekandidat i årets Eliteserie etter ein ufattelig svak 2015-sesong. I første seriekamp fikk de med seg poeng, i en spillmessig dårlig kamp fra begge lag. Tromsø er tradisjonelt sett sterke hjemme, Start har kun vunnet en kamp på Alfheim de siste ti årene og det er meldt snø og minusgrader i nordens Paris.

Tips: H – @1.60

19.03.2016
Haugesund-Aalesund 15:30, Haugesund Stadion (Tv2 Sport Premium 4)

- Annonse -

Rosenborg-Strømsgodset 18:00, Lerkendal (Tv2 Sport Premium 4) 
Storkamp på Lerkendal på Lørdag. Rosenborg tapte i Skien og fikk nøkkelspiller Helland skadet på oppvarmingen. Ingebrigtsen var svært misfornøgd etter det forsmederlige tapet mot medaljeutfordrer Odd, Pål Andre Helland trente alternativt fram til Torsdag og er svært tvilsom til toppkampen. Strømsgodset kan heller ikke være fornøyd med sin serieåpning. Ledet 2-0 til pause mot nyopprykkede Brann, slapp inn to og fikk Flamur Kastrati pinlig utvist. Ryktene har gått om Marcus Pedersen blir skadefri til kampen, men mest sannsynlig sitter han i beste fall på benken.

Tips: U – @3.65
20.03.2016

Sogndal-Vålerenga 15:30, Fosshaugane Campus (TV2 Sport Premium 4)
Sogndal spilte jevnt mot Bodø/Glimt på Aspmyra, men var for svake foran begge mål. Mahatma Otoo skal være friskmeldt, så da gjenstår kun langtidsskadde Victor Grodås på skadelisten. Rekdal var fornøyd med spillet, ikke resultatet etter forrige helgs tap mot Viking på Ullevåll. ‘Enga spilte tidvis bra, men var for svake på siste tredjedel, Deshorn Brown leverte en skuffende forestilling etter en glitrende førsesong. Rekdal har sine disputter med både Bakke og Sogndal, men til tross for et heltent hjemmelag blir nok de kongeblå for sterke.

Tips: B – @2.45

Brann-Odd 18:00, Brann Stadion (Tv2 Sport Premium 4)
Brann kom tilbake i Tippeligaen med et smell, de rødkleddes supporterene lagde liv de færreste Tippeligalag forunt. Brann leverte enn grusom første omgang mot Strømsgodset, men hevet seg betraktelig etter hvilen og kjempet inn ett poeng. Statistikken taler til fordel for Brann da de kun har tapt to ganger mot Odd på hjemmebane siden 2002. Odd slo de regjerende mesterne på Skagerak Arena forrige helg og det med bravur. Fagermo har uttalt at han gleder seg til å spille mot Brann i Bergen, i tillegg til at Nordkvelle nok vil vise seg ekstra fram på sin gamle hjemmebane.

Tips: B – @2.15

Lillestrøm-Bodø/Glimt 18:00, Åråsen (Tv2 Sport Premium 6)

Lillestrøm skuffet stort mot Start forrige helg, noe Kristinsson var smertelig klar over selv. Fugla er kjent for å være vonde å møte på Åråsen og med matchvinnere i begge ender bør de kunne lage et fort på Lillestrøm. Bodø/Glimt vant en jevn kamp mot Sogndal i premieren, men imponerte ingen med spillet. Det store spørsmålet blir om det er noen i de bakre rekker som greier å stoppe den fryktinngytende angrepsrekka med Friday og Knudtzon.

Tips: H – @1.70

Viking-Sarpsborg 08 1800, Viking Stadion (Tv2 Sport Premium 7)
Viking med seier på Ullevåll i premieren, og det virket som at siddisene hadde mer å gå på. Backrekken virket bunnsolid, offensivt var det fortsatt litt å gå på, men ikke mer enn at det kan kategoriseres som premierenerver. Sarpsborg 08 har skiftet ut store deler av laget og det kunne man se mot Haugesund, lite kollektivt press og angrepet gikk litt stakkato. Dog ser det ut som at det kan bli bra når Geir Bakke får orden på laget.

Tips: H – @1.57
Stabæk-Molde 20:00, Nadderud Stadion (Tv2 Zebra)

Forestillingen til Stabæk på Color Line forrige helg var grusom, men bærumslaget var fornøyd med egen innsats, noe som sier det meste. Virket usikre defensivt, spilte på svært lav usikkerhet offensivt og mangler bredde. Molde underpresterte mot Tromsø og er nok revansjesugne. Solskjær kan ikke være fornøyd med kun ett poeng mot Tromsø hjemme og bør vinne med et par mål på Nadderud.

Tips: B – @1.80

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -