Forlater United!

175

Marcos Rojo har sagt han har lyst til å forlate Old Trafford og Manchester United og dra hjem til Argentina og Eustadiantes etter 5 år i Europa. Men det er ingen grunn for United-supporterne å bli lei seg enda, for argentineren sier han ikke vil dra før kontrakten hans med de røde djevlene går ut i 2019.

Marcos Rojo ankom Manchester United sommeren 2014 da Louis van Gaal ble ansatt. Nederlenderen brukte omkring 16 millioner pund for forsvarspilleren som har spilt 30 kamper siden han signerte for United. Rojo har vært mye utsatt for skader denne sesongen, og det har dermed ikke blitt så alt for mange kamper på den 26 år gamle stopperen, som også har blitt brukt på venstreback i skadefraværene til Luke Shaw.

– Jeg savner venner, familie og gamleklubben min, og jeg ønsker å returnere til Eustadiantes så snart kontrakten min med Manchester United går ut, sier Rojo i et intervju med TyCSports.

Det er altså ikke tangoen, vinen og biffen som Argentina er kjent for som lokker Rojo tilbake til kjente trakter, men det er altså hjemlengselen som begynner å gå inn VM-finalisten fra 2014. En annen fristelse kan nok være at den argentiske kjæresten hans også ønsker seg hjem slik at datteren de to har i lag får vokse opp hvor både Marcos og kjæresten har vokst opp, nemlig i Argentina. Dette er bare rene spekulasjoner, ettersom Rojo selv ikke har sagt dette.

Marcos Rojo var fornøyd da han ankom Old Trafford sommeren 2014, men nå nærmer England-eventyret hans seg slutten.
Marcos Rojo var fornøyd da han ankom Old Trafford sommeren 2014, men nå nærmer England-eventyret hans seg slutten. FOTO: www.ManUtd.com

Når og om Rojo forlater United i 2019, så vil Manchester-klubben ha andre alternativer i hans rolle. Marcos Rojo har til vanlig spilt midtstopper hos Manchester United, men han er også brukt på venstre back i skadefraværet til Shaw som nevnt tidligere. Også på landslaget blir Rojo brukt som venstre back, noe som vil bety at han er veldig god også der. Daley Blind, Luke Shaw, Cameron Borthwick-Jackson og Tyler Blackett kan brukes i Rojos posisjoner, selv om sistnevnte mest sannsynlig ikke får fortsette i klubben etter et ganske mislykket låneopphold for den skotske klubben Celtic. I tillegg vil nok van Gaal og/eller en annen manager i fremtiden hente inn en ny erstatter for argentineren som virkelig kan ta nivået hos en klubb med en såpass stor og lang historie.
Etter alt og dømme blir det nok José Mourinho som tar over Manchester United etter van Gaal, men Ryan Giggs er også en veldig god kandidat til managerrollen på Old Trafford. Så det blir nok en av disse to som kommer til å hente inn Rojos erstatter, om ikke van Gaal gjør det før han forlater United og drar hjem til Nederland for å pensjonere seg.

- Annonse -
Blir det en av disse to som henter inn Rojos erstatter i United-trøya?
Blir det en av disse to som henter inn Rojos erstatter i United-trøya? BILDE: SkySports.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -