204

Tre kamper ble spilt i den 1. runden av den tyske cupen ble spilt i kveld.

Uerdingen-Dortmund 0-2

Det nyopprykkede laget til 3. liga tok i mot et Dortmund i fremgang.

Det stod 0-0 til pause og hjemmelaget hang bra med. Men etter pause viste gjestene at de spiller i en helt annen liga. 49 min 0-1 ved kaptein Reus. Hjemmelaget fortsatte å presse, men etter 70 min var matchen avgjort. Alcacer satte inn et nydelig frispark til 0-2. Gjestene enkelt videre.

Ingolstadt-Nurnberg 0-1

Tett og jevnt oppgjør i bilbyen. Hjemmelaget startet best, så bølget kampen. Begge lag hadde muligheter til å avgjøre. Først etter 87 min kom målet signert Dovedan.

Sandhausen-Gladbach 0-1

Nok et jevnt oppgjør. De første 20 dominerer bortelaget. Kveldens eneste mål signert Thuram kom etter 19 min. Ellers var kampen så jevnspilt at det lett kunne blitt ekstraomganger.

Av dette kan vi fastslå at både BVB og Gladbach er klare for seriestart neste hælj.