Wolverhampton har kjøpt Meritan Shabani fra Bayern München

236

Premier League-klubben Wolverhampton har sikret seg den talentfulle offensiv spilleren Meritan Shabani.

Wolverhampton har sikret seg en talentfull midtbanespiller i form av tyske Meritan Shabani, som kommer til klubben fra Bayern München på en tre-årig avtale. Dette bekreftes av Wolverhampton på deres hjemmeside torsdag kveld.

Wolverhampton, som endte som nummer syv i Premier League forrige sesong, har lenge hatt et godt øye for den 20 år gamle tyskeren, avslører klubbens sportsdirektør.

Wolves- Han er en spiller vi har sett på lenge. Han har spilt for Bayern Münchens ungdomslag en stund og talentspeiderne våre har sett ham regelmessig. Han er virkelig talentfull og er veldig ivrig. Han har et enormt potensial og kan assistere og score mål, og han beveger seg bra.

– Da vi møtte ham første gang, visste vi at han ville passe perfekt inn. Han er veldig ydmyk og veldig arbeidsom og vi er glade for å ha ham som Wolves-spiller, sa sportssjef Kevin Thelwell til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Kevin Thelwell forklarer også at Meritan Shabani burde spille på klubbens U23-lag i utgangspunktet.

Meritan Shabani har spilt først og fremst for Bayern Münchens andrelag, men han står for tre førstelagskamper for de tyske gigantene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -