Første seier etter opprykket: Lillestrøm slo Odd

82
Thomas Lehne Olsen ble LSKs matchvinner. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

(Lillestrøm – Odd 1-0) Lillestrøm vant sin første kamp siden opprykket. Lagkapteinen Thomas Lehne Olsen sikret seieren mot Odd.

I en meget sjansefattig og jevn førsteomgang konverterte Thomas Lehnes Olsen Lillestrøms eneste målsjanse. Lagkapteinen stanget inn Gjermund Åsens innlegg ti minutter før pausen.

Tre minutter tidligere hadde Tobias Lauritsen den eneste gode muligheten i førsteomgangen for Odd. Etter en høy gjenvinning ble han spilt fram i god posisjon, men ble taklet av Espen Garnås i grevens tid.

Utenom det skjedde det lite foran målene. I store deler av førsteomgangen var ingen av lagene særlig interesserte i å presse høyt. Angrepsspillet til begge lag var statisk, og foravarsrekkene gjorde stort sett en god jobb.

Stolpeskudd etter pausen

Heller ikke i andreomgangen ble det mange målsjanser. Lillestrøm forsvarte seg godt i store deler av omgangen. Filip Rønningen Jørgensens skudd fra 18 meter over tverrliggeren var gjestenes farligste avslutning.

Det var hjemmelagets Daniel Gustafsson som var nærmest scoring etter pausen. Et nytt godt innlegg fra Åsen skjøt svensken i stolpen.

Utenom det ble det ikke produsert mer enn et par halvsjanser. I en svak kamp tok Lillestrøm sesongens første tre poeng, mens Odd blir stående med to poeng etter tre kamper. På søndag reiser Lillestrøm til Kristiansund. Odd tar imot Bodø/Glimt.