Forsvarsspiller forlater Vålerenga

136
Tippeligaen
Tippeligaen logo

Forsvarsspiller forlater Vålerenga

Vålerenga og Nikolai Høgh (31) har blitt enige om å terminere kontrakten. Det melder Oslo-klubben på sine hjemmesider. 

Dermed ble det med 1 1/2 år i Vålerenga for dansken som debuterte i Tippeligaen i jubileumskampen mot Sarpsborg 08 i juli 2013, en kamp han forøvrig også scoret i. Høgh innrømmer selv at han har vært langt bak i rekkene og kjemien mellom trener Kjetil Rekdal har heller ikke vært særlig god.

«Det har aldri vært den beste kjemien mellom meg og Kjetil. Jeg tror vi kom litt skjevt ut fra start av, så har det liksom aldri løst seg, sa 31-åringen før jul.

Kjetil Rekdal, på sin side, er ikke bekymret selv om den rutinerte forsvarsspilleren nå forsvinner fra klubben.

- Annonse -

«Vi har fått inn to solide stoppere i Kjetil Wæhler og Jonatan Tollås Nation før denne sesongen. I tillegg har vi forlenget med Simon Larsen og hentet opp Markus Nakkim fra U-gruppa. Fra før har vi også Ivan Näsberg i A-stallen. Når vi har bra dekning på stopperplass og Nikolai har en ny dansk klubb på gang, synes vi det er riktig å la han gå nå slik at han kan dra hjem til Danmark og fortsette karrieren der», sier Rekdal til vif-fotball.no

Totalt fikk Nikolai Høgh 27 offisielle kamper og 3 mål for Vålerenga.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -