Fotballnerd.no søker lagansvarlige skribenter

694
Fotballnerd.no logo

Fotballnerd.no søker lagansvarlige skribenter

Vi omorganiserer skribentstaben og forsøker noe nytt. 2018-sesongen var et nytt rekordår for Fotballnerd.no når det gjelder antall besøkende. Nå er det nytt år og nye muligheter.

Nytt av året er at vi nå skal ha lagansvarlige skribenter som følger laget tett. Flere av skribentene er sågar lagansvarlige for mer enn et lag. Nå søker vi deg som har kunnskap om lag både i Norge og utlandet for å fylle opp vår ambisiøse liste over skribenter. Har du en god penn og behersker norsk rettskriving? I tillegg så er du over gjennomsnittet fotballnerd?  Da er du rett mann/kvinne for oss! Full opplæring vil bli gitt.

Oppgaver som lagansvarlig skribent er primært å dekke overganger, rykter, nyheter etc om laget samt at man skriver en liten kamprapport for hjemmekampene. Vi er også behjelpelig med å søke presseakkreditering til kamper dersom dette er ønskelig.

Det er flere skribenter som har gått videre til større mediehus basert på jobben som er gjort hos oss. Er du en ambisiøs journalist/skribent så kan Fotballnerd.no være et fint springbrett.

- Annonse -

Se oversikten over hvilke lag som er besatt og hvilke lag vi søker lagansvarlige skribenter til her. Er laget besatt så send en søknad uansett da det kan hende vi omorganiserer litt internt.

Godt nytt fotballår!

Vi søker skribenter

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -