Fransk fotballegende er bekymret for Pogba og Kanté

458

Den franske fotballegenden Marcel Desailly ser helst at to av Frankrikes største fotballstjerner kommer seg i toppform inn mot starten av VM i Russland.

Marcel Desailly som selv vant både VM og EM for Frankrike, hvor han spilte både i forsvaret og på midtbanen for laget som vant VM og EM i fotball. Nå er den franske legenden bekymret for plassen på den defensive midtbanen til Frankrike som enten går til N’Golo Kanté eller Paul Pogba. Problemet er imidlertid at Pogba har falt ut av Manchester Uniteds startoppstilling, mens Kanté ikke er helt der han var når han tok ligagullet med Leicester og Chelsea.  

Det franske landslaget er avhengig av dem to i form før mesterskapet

– Problemet er at ingen av de to har hatt en god sesong, hos sine respektive klubber.  Alt er litt avhengig av at de forbedrer seg både fysisk og mentalt før VM starter.

– De må ikke bevise noe fordi de er begge verdensklasse spillere, men de må bringe positivt momentum inn til laget, sier han ifølge Sportskeeda.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -