Fransk spiss klar for å signere femårskontrakt med Sevilla

551

Sevilla-spissen Kevin Gameiro er klar for Atletico Madrid, og hans erstatter er ikke langt unna. Erstatteren er også fransk, og skal gjennomføre en medisinsk test i Sevilla i morgen. Etter all sansynlighet blir femårskontrakt signert tidlig over helga.

Den nye spissen som er på vei inn er Hissam Ben Yedder og er 25 år gammel. Han følger dermed Luciano Vietto inn portene på Ramón Sánchez Pizjuán stadion i løpet av de siste dagene.

LES OGSÅ: Gameiro klar for Atletico Madrid

Ben Yedder kom til Toulouse fra Alfortville i 2010 og har etter det utviklet seg til en viktig spiller for Ligue 1-klubben.

- Annonse -

Han scoret 17 mål på 35 ligakamper i fjor, og vil nå forsøke å spille seg inn i Sevilla-fansen hjerter. Laget til Jorge Sampaoli, som har tatt over som trener etter Unai Emery, har signert åtte nye spillere i sommer.  Også Vietto, Ganso, Franco Vazquez, Joaquin Correa, Matias Kranevitter, Pablo Sarabia og Hiroshi Kiyotake har signert for Andalucia-klubben i sommer.

Grzegorz Krychowiak, Kevin Gameiro, Ciro Immobile, Ever Banega og Jose Antonio Reyes har imidlertid forlatt Europa League-mesterne.

 

(Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -