Fredrikstad FK presenterte ny sponsor

838
Fredrikstad stadion ligger på Værsteområdet Bildet: Fredrikstad Stadion. Kilde: fredrikstadfk.no

Fredrikstad FK innkalte idag tidlig inn til pressekonferanse på Fredrikstad stadion, etter to år som generalsponsor (hovedsponsor) her Terje Høili gitt plassen sin til andre.

Avtalen som er signert er en såkalt 1 – 2 avtale, det vil si at det første året så vil klubben og hovedsponsoren benytte tiden til å forme samarbeidet for fremtiden. Er ikke partene enige kan de si opp avtalen om et år, mens klubbens intensjon er at det blir en langvarig avtale med hovedsponsoren, noe også hovedsponsoren også har intensjon om.

Avtalen blir sett på som den største avtalen som er signert siden klubben spilte på øverste nivå i Eliteserien.

Og hovedsponsoren blir…

- Annonse -

Ingen ringere enn Værste A/S. Til klubbens hjemmesider sier Joachim Heier:  – Vi er stolte av å kunne presentere Værste som ny Generalpartner i FFK. Værste er en særdeles profesjonell bedrift som arbeider planmessig og langsiktig, en Generalpartner det gleder oss å bli assosiert med.

Værste har vært tungt inne i Fredrikstad FK før, de var med på å få stadionanlegget til Værste området i 2007 og i 2013 var de med på å slette klubbens gjeld og sjøsette FFKskuta gjeldfri og gi FFK muligheten til å reise seg igjen. Totalt har Værste vært inne med 104 millioner kroner ifølge Fredriksstad blad, dette etter en beregning med alle permer, regnskap og utgifter som ble gjennomgått i 2013.

På klubbens hjemmesider står det litt fakta om Værste A/S:

Værste AS ble stiftet i 1998 når selskapet kjøpte tilbake FMV-området fra Kværner.
Selskapets visjon allerede fra starten var å skape en ny bydel på det gamle industriområdet, en visjon som sakte, men sikkert er i ferd med å bli en realitet.
Siden Fredrikstad Stadion ble åpnet i 2007 har området vokst til å huse flere arbeidsplasser enn Fredrikstad Mekaniske Verksted hadde på sitt beste, og i årene som kommer vil det bygges og utvikles en fantastisk bydel.

Takket Høili:

På pressekonferansen så startet Jostein Lunde(klubbens styreleder), med å takke Terje Høili som har vært der for klubben i de to siste vanskelige sesongene:

– Fredrikstad FK er veldig takknemlig for at Høili har stått ved oss i det som har vært en utfordrende tid for klubben. Men Terje har hele tiden vært tydelig og ment at en aktør med større kommersielt behov burde hatt rollen som FFKs generalpartner. Rett før nyttår ga han oss beskjed om at han ikke så for seg å ha en like betydelig rolle i 2019 uttalte Lunde på pressekonferansen som også kunne fortelle at det fortsatt er stor interesse for å støtte klubben selv om de spiller på tredje nivå i norsk fotball.

Trond Delbekk som styrer Værsteskuta sa på pressekonferansen følgende:

– Det å skulle bygge opp en fotballklubb må gjøres med kvalitet over tid, akkurat som vi gjør i næringslivet. Det synes jeg at klubben har klart. Nå er fundamentet helt annerledes enn for noen år siden – og kanskje var det greit at man ikke rykket opp i fjor. Jeg tror uansett at klubben står sterkere rustet nå og har også fått inn en voldsom kapasitet i Per-Mathias Høgmo som fortsatt er aktivt med her, vi har hatt mye samtaler med han vi. Vi mener at FFK har styrket organisasjonen og vi mener å se konturene av noe stort. Klubben står definitivt langt bedre rustet enn den gjorde for noen år siden, sa Delbekk på pressekonferansen.

Værstelogoen vil pryde klubbens drakter i alle sammenheng fra seniornivå til damenivå og juniornivå.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -