Gauseth blir i Mjøndalen

898
Christian Gauseth er enig med Mjøndalen om ny kontrakt. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Christian Gauseth blir likevel Mjøndalen-spiller den kommende sesongen. Han sier følgende til klubbens nettsider:

“-Det er ikke lett å sette ord på den gleden jeg kjenner på. Jeg vil likevel forsøke: Mitt livs største øyeblikk har alle én fellesnevner: Mjøndalen IF. Jeg har hele tiden vært tydelig på at min motivasjon og sult på å oppleve mer med Mjøndalen, er enorm

Derfor gleder jeg meg nå stort til å komme i gang for fullt. Jeg har savnet både trenere og spillere hver eneste dag, hele vinteren, selv om jeg har trent hardt og målrettet. Nå ser jeg fram til gjensyn med det fellesskapet som betyr så mye for meg.

Jeg vil rette en spesiell takk til klubbens lojale sponsorer og supportere. Jeg har alltid følt på en forpliktelse om å gi alt for dem. Den følelsen har, om mulig, blitt enda sterkere. Jeg kan love at alt jeg har, og alt jeg er, skal rettes inn i arbeidet for klubben og for at vi skal nå målene våre.

- Annonse -

Selv om vi hver for oss kan være gode, er det når vi jobber sammen at magien skapes. Dette er nok et eksempel på at når sponsorer, bygd, klubb og spillere går sammen, lar vi oss ikke stoppe. Det er lov å drømme om store ting, selv for en liten bygd. Vi har vært nederlagsdømt før, og vi har gjort spådommene til skamme, selv om det ofte har kostet. De siste årene er det når ting har sett som mørkest ut, at vi har gravd oss opp fra dypet.

Det har vi planer om å gjøre også i 2021. Med alle mann på dekk.”

Vegard Hansen måtte i kjent Mjøndalen-stil lage en morsom video ut av det hele:

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -