Getafe eller Sevilla?

71

Kampen om den siste Champions League plassen er blant det som er mest spennende i avslutningen av sesongen i Spania. Sevilla har 4. plassen med 52 poeng. Getafe ligger på 5. plass med 51 poeng. Kl. 14.00 i dag møtes lagene på Getafe sin hjemmebane. Får vi en vinner i denne kampen vil det være et stort skritt mot å sikre CL-billett neste sesong. Vi skal ikke lukke døren helt for Valencia heller som vil sette mest pris på uavgjort i denne kampen.

- Annonse -

Getafe har nok det vanskeligste programmet igjen, med både Real Madrid og Barcelona. Barcelona  i nest siste runde, så det kan fort bli B-lag. Sevilla skal spille borte mot Atletico bl.a.

Barcelona befestet sin posisjon på toppen av tabellen i går kveld med en seier over Real Sociedad. Det ble ingen stor kamp, men de vant 2-1 etter scoringer av forsvarspillerne Lenglet på heading og Alba med et velplassert skudd.

Atletico Madrid dro også inn en knepen seier på bortebane over Eibar. Kampens eneste scoring ble satt inn av Thomas Lemar i det 85. minutt. Atletico ligger fortsatt på 2. plass 9 poeng bak lederen og 7 poeng foran Real Madrid (en kamp mindre spilt).

I nedrykksstriden ser det foreløpig ut til at det vi antydet for en tid tilbake ser ut til å slå til. Huesca og Rayo ser sikre ut. Valladolid og Levante kommer til å krige om å unngå den siste nedrykksplassen.

I Real Madrid har man begynt å fantasere om Pogba, Hazard og Jovic. Marca har allerede flere alternative lagoppstillinger klare.

 

Kommentarer

kommentarer