– Han har gjort det enormt godt

202

Arsenal-manager Arsène Wenger har høye tanke Dele Alli. Som selv var ut etter unggutten den gangen han var i MK Dons.

21-åringen har denne sesongen scoret 16 Premier League- mål denne sesongen for Tottenham. Spilleren som ble hentet til Tottenham januar 2015. Før han så endte opp på lån for resten av sesongen med sin tidligere klubb MK Dons.

Dele Alli var nærme ved å havne i Liverpool i stedet for Tottenham. MK Dons leder Karl Robinson avslørte i fjor at han var nært ved å selge ham til Liverpool. Det hele endte, men som du vet, med en overgang til Tottenham Hotspur, hvor stort talent Dele Alli nå har vunnet prisen som den beste Unge Premier League-spiller to år på rad.

Men mye tyder også på at han like godt kunne ha havnet i Arsenal. I alle fall, sier Arsène Wenger at de også var ut etter den unge engelskmannen, da han var i MK Dons. Og han er ikke redd for å komme gode lov ord om stjerneskuddet til rivalen fra Nord-London.

- Annonse -

– Vi så ham spille en håndfull kamper fordi vi var mye i Milton Keynes, sier Arsène Wenger ifølge Squawka.

– Han har gjort det ekstremt godt, han er en veldig komplett spiller. Tottenham har gjort et bra kjøpe av ham og gi ham en sjanse. Dele Alli er en av de største talentene for tiden. Han er også et hett navn blant flere av verdens største fotballklubber – inkludert Real Madrid og Manchester City.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -