-Glad for at vi har fått en dato

440
Patrik Johannesen spiller for Egersunds IK Fotball. Foto; EIK Fotball

Serieoppsettet for PostNord-ligaen er kommet. Det er planlagt for oppstart 19. og 20. juni.

-Vi har tryglet og bedt om å få en dato. Vi er ikke så opptatt av at det blir så tett kampprogram. Jeg er glad for at vi har fått en dato. Det spilte ikke så stor rolle for oss om det var 5., 12. eller 20,, sier Kenneth Andersen, daglig leder i Egersunds Idrettsklubb, til Fotballnerd.no.

Tre av fire første kamper på hjemmebane
Det er satt opp et tett kampprogram med kamper søndag, onsdag, søndag en periode, men det bekymrer ham ikke nevneverdig.

-Utfordringen med tett kampprogram må vi takle. Det betyr også at mange yngre spillere på laget vil kunne få muligheter siden vi nok må rullere en del på laget. Det er god spillerutvikling, sier Andersen.

- Annonse -

Han er veldig fornøyd med at signalene om oppstart er tydelige.

-Nå kan vi planlegge løpet inn mot seriestarten. Jeg er også godt fornøyd med oppsettet. Nå får vi tre av de fire første kampene på hjemmebane midt på sommeren på en flott gressmatte, sier Andersen.

Han håper nå i det lengste at man kommer i gang med treningskamper i slutten av mai.

-Signalene er at vi kan komme i gang med treningskamper 28. mai. Vi har avtalt å spille en treningskamp mot Vard Haugesund 29. mai. Så det håper jeg at vi får lov til. Uansett er det viktigste at man kommer i gang med seriespillet slik det nå er satt opp, sier Andersen.

Her er de fire første rundene i PostNord-ligaen avdeling to.

Vil være et topplag
Ambisjonsnivået legger han ikke skjul på.

-Vår ambisjon er definitivt å være et topplag. Så håper jeg at vi står helt på toppen når vi er ferdige med sesongen, sier Andersen og fortsetter:

-Men det er en knallhard divisjon med mange gode lag. I fjor slet vi mye i starten av sesongen. Det må vi gjøre noe med i år, sier Andersen.

Han har merket en stor lettelse i spillergruppen etter at oppstartsdatoen kom. I Egersunds Idrettsklubb har stort sett alle spillerne fotballen som jobb.

-Vi har en person som jobber utenom fotballen. I tillegg har vi en del studenter, sier Kenneth Andersen.

NB! Hele sesongoppsettet for avdeling en og to finner du hos Norges Fotballforbund her

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -