Glimt spilte festfotball – Junker med hattrick

352
Kasper Junker skal være på vei til medisinsk test. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Bodø/Glimt spilte festfotball i treningskampen mot Atlético Sanluqueño CF. Det laget endte på tredjeplass i sin avdeling i Segunda B. Bodø/Glimt hadde full kontroll på kampen og scoret tosifret antall mål.

Solid førsteomgang
Glimt leverte en solid førsteomgang og scoret hele fem ganger. Axel Lindahl åpnet scoringsballet allerede etter to minutters spill. Han fikk ballen i boksen og scoret sikkert.

2-0 kom etter 16 minutters spill. Kasper Junker gjorde ingen feil alene med keeper. 3-0 sørget Ulrik Saltnes for minuttet senere. 4-0 kom etter at Brede Moe fant Kasper Junker foran mål i det 19. spilleminuttet. 5-1 var det Ola Solbakken som ordnet to minutter før pause.

Målshowet fortsatte etter pause
I andre omgang fortsatte scoringsshowet. Etter 47 minutters spill satte Sondre Brunstad Fet inn 6-1 etter forarbeid av Ola Solbakken. Kasper Junker scoret sitt tredje mål for dagen da han banket inn et straffespark etter 62 minutters spill. Dermed ledet Glimt hele 7-1.

Etter 72 minutters spill var det Hugo Vetlesen sin tur til å score. Han bredsidet inn 8-1. Runar Hauge banket inn 9-1 etter 80 minutters spill. 10-1 fikk Adan Hussein æren av å score etter flott opprullingsspill. Erik Botheim fastsatte sluttresultatet til 11-1 like før slutt.