Glimt vant uten Junker

252
Kjetil Knutsen henter nok en unggutt. Foto; Bjørn Marstrøm Johannessen. Fotballnerd.no

Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt vant treningskampen mot Linense uten Kasper Junker. Erik Botheim ble tomålsscorer.

Smits reddet straffespark
Bodø/Glimt scoret kampens første mål etter ni minutters spill. Fredrik Andre Bjørkan slo et perfekt gjennomspill til Ola Solbakken som igjen fant Erik Botheim på bakerste stolpe. Han gjorde ingen feil og scoret sikkert. Strålende Glimt-fotball.

Etter 17 minutters spill fikk Linense straffespark men en svak variant ble det fra straffemerket. Glimt-keeper Joshua Smits reddet enkelt.

Bodø/Glimt var det laget som skapte mest sjanser i den første omgangen anført av en strålende opplagt Ola Solbakken på venstrekanten.

I det 35. spilleminuttet fikk Botheim en ny sjanse men skuddet gikk rett på Linense-keeperen. Like før pause lå ballen igjen i Linense-målet men Botheim ble avvinket for en tvilsom offside.

Fine kombinasjoner før 2-0
Etter 62 minutter kombinerte Fet bra med Sørli som fant Botheim. Han scoret sitt andre mål fra kort hold. Botheim fikk en ny sjanse etter 65 minutters spill med skuddet gikk rett på keeper.

Etter 80 minutters spill headet Linense i tverrligger og scoret på returen. Heldigvis for Glimt kom offsideflagget. Kampen ebbet ut med 2-0.