Graham Hansen klar for spansk storklubb

262

Det ser ut til at det bare gjenstår små detaljer før Caroline Graham Hansen (24) blir presentert som FC Barcelona-spiller.

Det er NRK som melder at Craoline Graham Hansen går fra tyske Wolfsburg til Barcelona. Men den spanske storklubben vil ikke presentere den norske landslagsprofilen før etter klubbens Champions League-finale mot Ada Hegerbergs Lyon i Budapest 18. mai.

– Det ser bra ut for at veien går til Barcelona, så mye kan man si. Vi jobber med små detaljer i kontrakten hun skal få, sier agent Jens Oestreich.

Etter det NRK skriver er det bare formaliteten som nå gjenstår før landslagsspilleren kan sette navnet sitt på kontrakten med den spanske storklubben.

Interessen har vært siden 2017

Etter det spillerens agent Jens Oestreich forteller har den spanske storklubben vist interesse for spilleren siden 2017, men den gangen valgte spilleren å forlenge kontrakten med VfL Wolfsburg. Etter spilleren selv uttalte at hun ønsket å forlate klubben, har de fleste av Europas storklubber vist interesse.

Slik forklarer agenten om Barcelona-interessen

– De har et veldig spennende lag og en skikkelig kultur. De kjører en filosofi, som vil passe spilleren godt. De ser ikke bare på de største navnene, de bygger et lag. De har mange talenter i egen stall som rykker opp på A-laget, sier han.

Henter stjerner

Samtidig er det ingen tvil om at Barcelona styrker laget utenfra. I tillegg til Caroline Graham Hansen, skal også Lyons Amel Majri og toppscorer i spansk serie, Jennifer Hermoso (Atlético Madrid), være på vei til katalanerne.

Utgående kontrakt

Caroline Graham Hansen har vært i Wolfsburg siden 2014. Hennes kontrakt går ut nå i sommer og agenten har tidligere gjort det klart at Graham Hansen ønsket bedre økonomiske betingelser i den tyske klubben.

Kommentarer

kommentarer