Grillitsch kobles til Premier League-klubb

169

Tottenham ser etter en erstatter for Mousa Dembélé. Og en rekke navn har blitt skrevet ned på blokken til London-klubben.

Mousa Dembélé ser ut til å være historie for Tottenham, og en erstatter skal være like rundt hjørnet, det tiltross for at klubben ennå ikke har vært så aktiv på markedet. Det rapporteres om at klubben er rundt omkring i Europa og ser etter spillere, og tidligere i dag var klubben koblet opp mot Donny van de Beek, og nå er det en ny, sentral midtbanespiller som er i armene til Daniel Levy.

Iføhe Sky Sports skal Tottenham ha sendt speidere ned til Sinsheim, hvor TSG Hoffenheim spiller sine kamper, i løpet av sesongen. Her skal dem utvilsomt ha sett ekstra nøye på den og østerrikske landslagsspilleren Florian Grillitsch og er mannen som er i klubbens kikkert. 23-åringen skal angivelig ha overbevist Tottenham såpass mye, at klubben ser på ham som en mulig erstatter for Mousa Dembélé.

Florian Grillitsch, som kom til Hoffenheim fra Werder Bremen i 2017 på free transfers, har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til sommeren 2021, men kan ettersigende kjøpes ut av kontrakten for rundt 150 millioner kroner.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -