Emery: – Vi kan ikke signere noen permanent

358

Under dagens pressekonferanse med Arsenals førstelagstrener Unai Emery, fikk nok de fleste Arsenal-fans en kjedelig nyhet. Klubben får ikke signert noen spillere permanent dette vinduet – bare låne.

De siste dagene har vært fylt med mye rykte-godis for sportsmediene. Arsenal har vært blant klubbene med mest trykk. I dag møtte Unai Emery mediene for å prate om nyheter i forkant av kampen mot West Ham til helgen. Spørsmålene handlet, ikke så overraskende, mest om Aaron Ramsey som er så godt som offisielt klar for å dra til Juventus ved sesongslutt.

Emery ønsket å ikke si for mye rundt den fremtidige overgangen. Han presiserte at det viktigste for han var at midtbanespilleren var i Arsenal nå og jobbet for laget. Den spanske treneren fortalte også om hvor tilfreds han var med opptreden til den walisiske landslagsspilleren i forrige kamp mot Blackpool.

» Jeg har stor respelt for avgjørelsen hans. Jeg kan ikke si mer om situasjonen. Det viktigste er at Aaron Ramsey er med oss. Hans fremtid har jeg stor respekt for, fordi han har en veldig privat avgjørelse, men han er med oss hver dag, og jeg gjentar at jeg er veldig fornøyd med han.», forteller Emery.

Det var da en journalist stilte spørsmålet vedrørende om noen ny spiller skulle inn, at bekreftelsen Arsenal-fansen fryktet kom:

- Annonse -

«Vi kan ikke signere permanent. Vi kan kun låne spillere. Bare låne spillere.»

Dette gjør at man kan stille spørsmålstegn ved Arsenals økonomi. Har de fremdeles det som skal til for å hente spillere fra øverste hylle? Det ser stygt ut for den som hadde håpet på en real handletur for klubben fra Nord-London. Selv om et lån eller to er bedre enn ingeting, så hadde nok de fleste håpet at klubben skulle åpne lommeboken på et litt videre gap.

Mulige overganger til klubben ser dermed ut til å la vente på seg. Ønskelisten til Arsenal skal blant annet inneholde navn som James Rodriguez, Denis Suárez, Yannick Carrasco, Ever Banega, Cengiz Ünder og Medhi Benatia.

Ytterligere nyheter fra Emirates er at hele seks spillere er tilbake i full trening for klubben. Disse er Hector Bellerin, Laurent Koscielny, Mesut Özil, Nacho Monreal, Dinos Mavropanos og Shkodran Mustafi

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -