Grüner vant seriepremieren mot Lommedalen

229
Grüner vant 2-1 borte mot Lommedalen i første seriekamp. Foto: Grüner A-lag Fotball facebook gruppe

4. div, avd. 1, Oslo Krets

Referat fra Grûner A-lag Fotball facebook-gruppen:

Lommedalen – Grüner 1-2(0-1)
Det tok ikke mer enn to minutter før vi fikk slått en lang ball på Jonas som legger den perfekt ned til Nyemah, som elegant stikker gjennom Mikkel. 1-0. Mønsterangrep!
Vi fortsetter å skape sjanser, Lommedalen virker litt rystet av nykommerne fra Løkka. Saba har ett skudd i tverrligger, Nyemah blir hindret alene med en god keeper og Kristian er millimeter fra en goal. Lommedalen er gode på kontringer og holder på å straffe oss til tider, men på overtid i 1.omgang blir Saba felt på 17 meter. Mer 100% sjanse får man ikke, likevel klarer Lommedalen å sette den utenfor.
I andre omgang tar Lommedalen litt over kampen. De presser oss godt, og det er ikke ufortjent når de utligner etter en halvspilt omgang.
Grünergutta er ikke kjent for å gi seg og vi klarer å skaffe oss ett overtak igjen. I det 78 minutt putter Håvard inn 2-1. Vi fortsetter å kjøre, men målene uteblir. Heldigvis klarte ikke Lommedalen å kontre inn en utligning.
Kampen ender med en deilig 2-1 seier mot fjorårets 4.plass!
Lagbilde av Grüner A-lag Fotball 15.11.22, da opprykket skal feires. Foto: Grüner Fotball facebook-gruppe
Her feires opprykket til 4.div, 15.11.22. Foto: Grüner A-lag Fotball på facebook

Neste kamp for Grüner blir hjemme mot Lyn 1896 FK 2, kl. 20:15 på Dælenengen kunstgress

I samme avdeling, vant Kjelsås 2, 7-1, over Heming, i en kamp der Patrick Sebastian Siu Askengren scoret 4 mål.