Didrik Bjella og Eirik Bie danner nytt trenerteam i Lokomotiv Oslo

1351
Fra venstre: Didrik Bjella og Eirik Bie, som danner det nye trenerteamet i Lokomotiv Oslo. Foto: lokomotivoslo.no

Didrik Bjella er opprinnelig fra Jevnaker og har 6 år med studier fra Norges Idrettshøgskole med hovedfokus på trening, idrettspsykologi og coaching. Didrik har også UEFA B trenerlisens, og hans trenererfaring stammer fra hans tid i utviklingsavdelingene i Lillestrøm, Skeid, IK Start og Akershus fotballkrets. I de to siste sesongene, har Didrik Bjella vært assistenttrener for Skeid Fotball under Tom Nordlie.

Vil du være med på vår storsatsing?

Eirik Bie har 130 offisielle kamper for Lokomotiv Oslo og er den spilleren med flest kamper for klubben siden oppstarten i 1999. Bie kommer fra Lommedalen og har 5 år med studier på Norges Idrettshøyskole. Eirik Bie har vært trener i 3 år for aldersbestemte lag i Lyn, samt 2 år som trener for Skeid sitt juniorlag. Han er også en av Lokets to trenere i 2017-sesongen.

Lokomotiv Oslo setter stor pris på å ha fått på plass to slike dyktige trenere for 2018-sesongen, skriver klubben på sin hjemmeside

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -