Sam Adekugbe klar for Vålerenga

448
Vålerenga logo

Sam Adekugbe er en kanadisk landslagsspiller på 22 år og kommer fra spill i Vancouver Whitecaps FC i MLS og har signert en fireårsavtale med Vålerenga.

Adekugbe er venstreback og har tidligere spilt for Brighton og IFK Gøteborg, og han har også spilt landskamper for Canada. I Brighton (på lån) fikk han 1 kamp, mens i IFK Gøteborg (også på lån) spilte han 9 kamper. Han er oppført med 16 kamper for Vancouver Whitecaps FC. På landslaget er Adekugbe oppført med 1 landskamp for Canada U18, 6 kamper for U20 og 6 kamper for A-laget så langt, ifølge wikipedia.org

– Han er fysisk meget solid, med stor fart og duellkraft blant egenskapene. Han er komfortabel med ball og en spiller som er i stand til å løse de fleste av sine «kamper i kampen», enten én mot én, eller sammen med sine nærmeste spillere. Som menneske beskrives han, fra alle som har jobbet med han, som en topp motivert ung mann med en sult etter å læring, og som er villig til å jobbe enormt hardt for å nå sine mål. Det var tøff konkurranse om spilleren, og vi er veldig glad for at valget hans til slutt falt på oss, sier Vålerengas sjefsspeider Lars Tjærnås på klubbens hjemmeside

Adekugbe opplyser om at flere han kjenner har fortalt han positive ting om Vålerenga som klubb og Oslo som by, og dette ser han veldig frem til å komme i gang med sin karriere i en ny drakt.

Vil du være med på vår storsatsing?

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -