Haakon Lunov ny assistenttrener i Vålerenga

1048
Haakon Lunov (t.v.) og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen. Lunov har signert for Vålerenga og er ny assistenttrener med kontrakt ut 2020-sesongen. Foto: Vålerengas hjemmeside

Haakon Lunov ble idag presentert som ny assistenttrener i Vålerenga etter at Amund Skiri ble løst fra kontrakten. Kontrakten strekker seg ut 2020-sesongen.

Haakon Lunov og Ronny Deila blir da gjenforent siden de jobbet sammen i både Celtic og Strømsgodset.

– Først og fremst er jeg både stolt og veldig glad for å være på plass i Vålerenga. Jeg er en ambisiøs fyr som er tydelig og strukturert, og disse komponentene tror jeg kan være med å løfte det solide teamet som allerede er her, sier Lunov på klubbens hjemmeside og legger til:

– Jeg kommer til å ha det overordna ansvaret for å komplementere analysearbeidet inn i treninga, men vi er et team som skal jobbe tett sammen for å få det beste ut av spillerne. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, avslutter han.

- Annonse -

Sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, sier følgende: – Vi har veldig god følelse på det teamet vi nå har på plass. Dette er en sulten og ambisiøs gjeng som kompletterer hverandre hva angår kunnskaper, erfaring og egenskaper. Vi har hatt oppstartssamling i helgen, hvor mye av fundamentet for arbeidsmetodikk og fag har blitt gjennomgått, og nå er vi klare til å kjøre på.

Haakon Lunov er 35 år gammel, opprinnelig fra Oslo og har tidligere vært i Everton, Odd, Strømsgodset og Celtic. Nå er det Vålerenga som gjelder.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -