Ny midtbanespiller klar for Start

164

Start har signert en ny midtbanespiller: Mohamed El Makrini kommer fra skotske Kilmarnock og har signert en ettårskontrakt. 

– Vi er veldig glade for å få inn en erfaren spiller som El Makrini. Vi solgte nettopp Aremu og da var det viktig å få inn en spiller som kan styrke oss i midtbaneleddet, sier Starts sportslige leder Atle Roar Håland til klubbens hjemmeside.

33 år gamle El Makrini begynte sin karriere i 2005 i nederlandske FC Den Bosch. I tillegg har han spilt for Cambuur og Roda Kerkrade i Nederland, danske Odense og skotske Kilmarnock. Dermed har den defensive midtbanespilleren samlet erfaring på øverste nivå i både Nederland, Danmark og Skottland.

Les også: Tottenham har signert Matt Doherty

- Annonse -

– Jeg gleder meg til å komme i gang og til å hjelpe klubben i siste del av sesongen for å berge plassen i Eliteserien. Jeg er en hardtarbeidende midtbanespiller som gir alt på banen. Jeg har mye erfaring og håper å kunne hjelpe de unge spillerne på banen, sier El Makrini til Starts hjemmeside.

Nederlenderen, som får draktnummer 4 i Start, skal etter planen trene for første gang med laget på onsdag.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -