Spillerbytte mellom Lillestrøm og Ull/Kisa

323

OBOS-klubbene Lillestrøm SK og Ull/Kisa har byttet to spillere. Midtstopperen Espen Garnås har signert for LSK. Kantspilleren Kristoffer Ødemarksbakken har gått den omvendte veien.

Garnås har signert for LSK ut 2023, mens Ødemarksbakken lånes ut til Ull/Kisa ut året.

– Vi er glade for å ha fått på plass en ny midtstopper i Espen Garnås. Vi prøvde å signere ham allerede mot slutten av forrige vindu, og har hele tiden hatt et håp om at dette skulle gå i orden så tidlig så mulig i det kommende vinduet (som åpner 8. september). Det har vi heldigvis fått til nå, sier Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin til klubbens hjemmeside.

Garnås har ikke utelukkende defensive kvaliteter, men har også utmerket seg som en målfarlig midtstopper i Ull/Kisa. I 71 kamper for klubben har 25-åringen scoret ti mål.

- Annonse -

Midtstopperen er fornøyd med overgangen.

– Jeg går til en klubb i samme divisjon, men samtidig er det et steg opp for meg. All ære til Ull/Kisa, selvfølgelig, men jeg følte at dette var et fint tidspunkt til å ta et steg opp. Komme til en større klubb med stort støtteapparat, masse bra spillere, masse fans og en fantastisk stadion. Jeg tror jeg kan få en fin utvikling her, sier Garnås til LSKs hjemmeside.

Tilbake til gamleklubben

Kristoffer Ødemarksbakken er samtidig tilbake hos gamleklubben som han forlot etter 2017-sesongen til fordel for LSK.

– Bare å gå inn her er helt nydelig. Jeg får den godfølelsen med en gang. Jeg gleder meg utrolig mye. Kisa er en stor klub for meg, det er på en måte litt barndomsklubben. Jeg gleder meg enormt, sier Ødemarksbakken til Ull/Kisas hjemmeside.

For Lillestrøm har Ødemarksbakken spilt 64 offisielle kamper (fem mål, tre målgivende). Utviklingen har ikke vært som ønsket. Denne sesongen har 24-åringen kun fått to kamper fra start, og ingen over nitti minutter. Mesfin mener derfor at utlånet er en god løsning.

– Vi synes det er bra for Kristoffers utvikling at han går på utlån nå slik at han får så mye spilletid som mulig resten av sesongen. Det er 17 kamper igjen av serien som skal spilles i løpet av en kort periode, og vi håper at mange matcher for Ull/Kisa vil hjelpe ham til å få ut det potensialet som vi vet at han har. Og at han kan komme tilbake til Lillestrøm etter sesongen med mange gode opplevelser og mye selvtillit. Det vil gjøre Kristoffer Ødemarksbakken godt, sier han til LSKs hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -