Lindseth roser laget etter seieren mot Start: – Veldig sterkt å komme tilbake etter fem strake tap

296
Jonathan Lindseth. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

(Sarpsborg 08 – Start 1-0) Sarpsborg er på vei oppover tabellen. Mot Start sikret Jonathan Lindseths tidligere scoring tre poeng.

Allerede etter sju minutter scoret Lindseth kampens eneste mål. Start fikk ikke klarert ballen, og den havnet til slutt hos vingbacken. Fra hjørnet av sekstenmeteren plasserte Lindseth ballen i lengste hjørne.

– Jeg syntes vi starter kampen godt og får et godt trykk på dem. Scoringen min kommer etter et par innlegg og gjenvinning høyt i banen, og til slutt får jeg ballen på 10-11 meter og har tid til å ta ned ballen og sette den i lengste, sier matchvinneren.

Sarpsborg var laget som skapte mest og som til slutt vant fortjent. Særlig rett før pausen burde vertene ha økt: Både Ole Jørgen Halvorsen og Joachim Thomassen headet ballen i treverket fra kort hold.

Etter en horribel start på sesongen, har Sarpsborg levert bedre resultater de siste to rundene. Laget åpnet Eliteserien med å tape fem kamper på rad. De siste to kampene, derimot, har Sarpsborg vunnet uten baklengsmål (3-0 mot Sandefjord og 1-0 mot Start).

– Det er veldig sterkt å komme tilbake etter fem strake tap, for så å vinne to. Vi holder i tillegg nullen i begge kampene. Det gir naturligvis selvtillit i gruppa, konkluderer Lindseth.

Etter de to seirene ligger Sarpsborg på tolvteplass med seks poeng. Start har tre poeng og er nest sist.