Start-spiss klar for Fløy

281
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Fløy, som spiller i PostNord-ligaen, har signert Kristian Strømland Lien. 

Start-spilleren var allerede på utlån i Fløy i seks måneder i 2020. Klubbene har nå blitt enige om en permanent overgang, og Strømland Lien har signert en toårskontrakt med Fløy.

– Vi hadde et godt samarbeid med Fløy i fjor, og vi har hatt en veldig god dialog i vinter. Vi ønsker gode samarbeid med klubbene rundt oss for å utvikle spillerne på Sørlandet best mulig. Kristian er en spiller som trenger en god kamparena, og den kan han få i Fløy, sier Starts sportslige leder, Atle Roar Håland, til klubbens hjemmeside.

Håland er også tydelig på at klubben kommer til å følge med på spissens utvikling i Fløy.

- Annonse -

Les også: Kongshavn til Bucuresti

Strømland Lien har fått ett innhopp for Start i OBOS-ligaen i 2019, og bidratt med en assist til 2-1-seier over Ull/Kisa. For Fløy har 19-åringen spilt ti kamper i PostNord-ligaen i 2020, men uten å score mål.

– Kristian er en dedikert og sulten spiller som vi ønsker å hjelpe med å nå langt. Med sin tilstedeværelse fysisk, og kvaliteter i og rundt boks, passer han perfekt inn i vår spillestil. Vi har tro på at 2021 kan bli året der han virkelig slår gjennom, sier Fløys trener- og spillerutvikler, Marius Kjørvik Johansen, til klubbens hjemmeside.

Les også: Mjøndalen henter keeper

Strømland Lien mener han har mye å tilføre Fløy-laget.

– Jeg er en veldig hardtarbeidende spiller. Jeg er sterk, god feilvendt og en klassisk nummer 9. Jeg liker meg foran mål og er god i boks. Jeg kan bidra med mål og assist, sier spissen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -